For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

اثر سطوح مختلف اسانس سير بر شاخص هاي رشد، تغذيه و ترکيب شيميايي لاشه فيل‎ماهي (Huso huso) جوان پرورشي

عیسی ابراهیمی. راضيه تنگستانی.ابراهیم عليزاده دوغيکلايی. پرویز زارع. مجله علوم و فنون دریایی، دوره 11، شماره 4. ص 1-12.

چکيده

به منظور بررسی اثر اسانس سير به عنوان ماده محرک رشد، بر شاخص­هاي رشد، تغذيه و ترکيب شيميايي لاشه فيل ماهيان جوان پرورشي، شش جيره غذايي (يک جيره فاقد اسانس سير و آنتي­بيوتيک، يک جيره حاوي آنتي­بيوتيک اکسي­ تتراسايکلين به ميزان mg/kg30 و چهار جيره با مقادير مختلف 50، 100، 150 و mg/kg 200 اسانس سير) تهيه شد. بچه فيلماهيان پرورشي با وزن متوسط1/50 ±24 گرم به مدت هشت هفته با جيره­هاي آماده شده تغذيه شدند. در پايان آزمايش بالاترين ميزان وزن نهايی (FW) برابر 2/75 ±153/43گرم، بيشترين ميزان افزايش وزن (BWI)،8/08 ±516/58 درصد، بهترين راندمان پروتئين (PER)، 0/1 ±2/58، بالاترين نرخ توليد پروتئين (PPR)،3/38 ±48/38 درصد، کمترين ضريب مصرف غذا (FCR)،0/06 ±1/20 و بيشترين ميزان پروتئين لاشه،  0/63±69/42درصد در ماده خشک در تيمار حاوی mg/kg 150 اسانس سير مشاهده شد که با ساير تيمارها دارای تفاوت معنی دار (0/05>P) بود. در مجموع براساس نتايج اين تحقيق افزودن mg/kg 150 اسانس سير به جيره غذايي فيل ماهيان جوان پرورشي جهت بهبود شاخصهاي رشد، تغذيه و کيفيت لاشه در اين ماهيان پيشنهاد می‎گردد.

Journal Papers
ماه: 
Winter
سال: 
1391

تحت نظارت وف ایرانی

اثر سطوح مختلف اسانس سير بر شاخص هاي رشد، تغذيه و ترکيب شيميايي لاشه فيل‎ماهي (Huso huso) جوان پرورشي | عیسی ابراهیمی درچه

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

تحت نظارت وف ایرانی